ISTANBUL PIZZA & GRILL

ISTANBUL PIZZA & GRILL

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


3,5 stjerner ud af 642 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Istanbul Pizza & Grill. Vil du vide mere? Få mere at vide

16 jun 2022 at 16:42 Jeg bestilte en af deres største pizzaer til over 200 kr. Der manglede (for os) en meget vigtig ingrediens på, hvorfor oplevelsen blev meget forværret for mig og mine to venner. Jeg blev kun refunderet 20 kr. for ulejligheden. Meget ringe service.
20 feb 2022 at 17:15 Virkelig ringe durum og total brændte pommes.
30 jan 2022 at 20:10 Levering var fin og hurtig, men maden var tør, falaflerne nærmest brændre og uspiselige. Jeg har ondt i maven. Det var ikke en god oplevelse, desværre.
30 jan 2022 at 18:08 Det tog dem over to timer (2!) at levere en pizza der var iskold på en søndag eftermiddag uden for rush hour. Buddet havde ikke kørt med andre ordrer. Havde også bestilt en sodavand, der ikke var med.
1 jan 2022 at 14:24 Dårlige pomfritter, små durums og manglende ting
27 dec 2021 at 17:29 Hurtig og god levering. Dog var der ting på pizzaerne vi ikke så stå på bestilling - feks løg på en . Men rygende varme og lækre
22 dec 2021 at 21:15 De er altid skide søde og jeg elsker at komme forbi. Synes de laver byens bedste durum. Har været kunde i mere end et halvt år nu og hver gang så er min mad klar til tiden
14 nov 2021 at 14:57 Som altid; super god kvalitet - uden tvivl Odenses bedste pizza, brød og ruller!
27 okt 2021 at 23:23 Smagte af ingenting
25 sep 2021 at 22:15 En tør pizza og Ikke meget smag
14 aug 2021 at 19:30 Tørre falafler, slatne og kolde pommefrites.. bestiller aldrig herfra igen
27 jun 2021 at 12:57 ALT VAR OK TAK FOR MAD